Out of office - 1-6 MAI 2024 - Sărbători Fericite!🐰🐣

ePSY: Entuziasm pentru Psihologie (ediția I) a avut loc în perioada 25-29 Septembrie 2023. Găsești aici cele mai recente vești despre eveniment și credite CPR.

Conferința s-a încheiat și îți mulțumim pentru participare! Găsești aici înregistrarea celor 25 de ateliere și prezentări ePSY2023. Acestea sunt disponibile pentru vizualizare la acest link până sâmbătă, 14.X.2023). Parola este: ePSY2023# . De asemenea, vă reamintim că astăzi, până la ora 18, încă mai puteți completa anonim formularul de feedback (îl găsiți mai jos). 

Câteva precizări:

1) la atelierele la care înregistrarea s-a făcut în limita numărului maxim de participanți (de 1000 persoane), opțiunea listei de așteptare a fost activă, dar fără succes, fiindcă persoanele înregistrate care nu s-au prezentat nu au anulat rezervarea locurilor, pentru a facilita accesul persoanelor care se aflau pe lista de așteptare și care aveau cu adevărat disponibilitatea de a participa;

2) procesul de acordare a creditelor CPR este unul de durată și vom reveni către dvs cu diplomele, cel mai probabil la începutul anului viitor (sperăm să o facem și mai devreme, dar preferăm să anunțăm un termen realist);

3) pentru ediția ePSY 2024 vom opta pentru o altă platformă de desfășurare, precum Zoom sau GMeets.

Menționăm că pe această pagină vom posta toate informațiile care țin de această ediție a evenimentului. Îți mulțumim!

  


Ne face o deosebită plăcere să te invităm la prima ediție ePSY: Entuziasm pentru psihologie, un eveniment online, acreditat CPR (20 credite), cu participare gratuită care va avea loc în perioada 25-29 Septembrie 2023. ePSY2023 este un eveniment dedicat profesioniștilor și entuziaștilor domeniului, care include 25 de ateliere și prezentări, dintre care 3 ateliere pe tema educației (WK-E 1-3), 2 ateliere pe tema securității naționale și psihologiei judiciare (WK-S 1-2), 5 ateliere pe tema muncii și organizațiilor (WK-O 1-5), 10 ateliere și 4 prezentări pe temă clinică (WK-C 1-15) și o prezentare susținută de un invitat internațional (WK-GUEST-8)

Te poți înscrie la oricare folosind linkul dedicat și completând formularul de înregistrare aferent (pe desktop este poziționat în partea dreaptă sus, iar pe mobil apare în partea dreaptă jos la scrollare).

  • Înscrierile se fac separat pentru fiecare workshop/prezentare (și sunt confirmate imediat - verifică spam pentru a vedea dacă ai primit un mesaj din partea D&D Consultants Grup).
  • În cazul în care nu dețineți cod RUP completați cu cratimă.
  • Locurile sunt limitate la 1000 participanți pentru fiecare atelier/workshop/prezentare. 
  • CPR acordă 1 CREDIT CPR/WORKSHOP. Creditele se acordă celor care urmăresc INTEGRAL atelierul/workshopul. 
  • Pentru prezentările marcate cu * = NU SE ACORDĂ CREDITE CPR. 
  • Evenimentul se desfășoară online, în cadrul aplicației Microsoft Teams (poți participa chiar dacă nu deții un cont Microsoft, din browser, fie descărcând aplicația pe mobil - recomandăm ultima opțiune). Mai multe detalii despre Teams aici.  


Găsești mai jos programul evenimentului, cu mențiunea că descrierile atelierelor sunt disponibile pe pagina fiecăruia dintre ele. 

LUNI 25 SEP 23 

MARȚI 26 SEP 23 

MIERCURI 27 SEP 23 

JOI 28 SEP 23 

VINERI 29 SEP 23 


A scris Camelia Ionescu, M.A. Psychologist, Marketing Specialist @TestCentral. Dacă ai întrebări sau sugestii, îmi poți scrie aici. Articolul a fost actualizat ultima oară pe data de 6.X.2023.

Ai nevoie de mai multe informații?

Ești interesat de anumite produse și îți este necesară descrierea procedurii de achiziție?
Un membru al echipei TestCentral te va ghida, oferindu-ți toate detaliile de care ai nevoie.

Member of the
Giunti Psychometrics International Group

Associate Member of the
European Test Publishers Group

Affiliate Member of
International Test Commission

SUS