SDS® 5 te ajută să croiești visul din copilărie pe măsurile corpului de acum

A sosit timpul schimbării! Se prea poate ca personalitatea ta să nu se fi modificat, însă preferințele, antipatiile, competențele și abilitățile tale sunt într-o continuă mișcare. SDS® 5 te ajută de astăzi să ții pasul cu dinamica tuturor acestor variabile, astfel încât indiferent când și de unde începi, cariera ta să urmeze drumul cel mai scurt către succes. Fără ocolișuri, fără confuzie și fără incertitudini, cu SDS® 5 vei fi capabil să croiești visul din copilărie pe măsurile corpului de acum. 

SDS® 5 este primul pas către fericirea la locul de muncă! 


SDS® 5 este cea mai recentă ediție a consacratului inventar al intereselor vocaționale, Self Directed Search®, elaborat de prof. John Holland. SDS® este, așa cum îi spune și numele, un sistem de explorare ghidată care folosește taxonomia RIASEC în clasificarea și organizarea preferințelor tale profesionale. Conform acestei teorii, atât persoanele, cât și mediile de lucru pot fi clasificate conform celor șase tipuri: Realist (R), Investigativ (I), Artistic (A), Social (S), Întreprinzător (E) și Convențional (C). Pe baza unui set de peste 250 de itemi, chestionarul te ajută să găsești potrivirea realistă dintre tine și visele și aspirațiile tale, punându-te în contact cu ocupația care să îți ofere cea mai mare cantitate de satisfacție. 

Dacă te numeri printre norocoșii care și-au descoperit deja jobul viselor, iar acesta implică acordarea sprijinului celor care sunt încă în căutarea identității profesionale, cu atât mai bine, SDS® 5 ți se potrivește și ție! De altfel, SDS® 5 se adresează tuturor celor preocupați în mod activ de identificarea corectă a intereselor vocaționale și a carierei, indiferent de formarea lor. Prin maniera directă în care colectează informațiile personale și le transformă în opțiuni educaționale, ocupaționale sau de recreere, testul SDS®-5 este mai mult decât un inventar de interese, ajutând persoanele evaluate să gestioneze problemele care apar în procesul de luare a deciziilor privind profesia. 


SDS®-5 oferă: descrierea fiecăruia dintre tipurile RIASEC, o listă personalizată de ocupații și de domenii educaționale, codul Holland personal obținut, calculat în baza răspunsurilor oferite; detalii despre profilul meu de personalitate relevant pentru cod; lista aspirațiilor ocupaționale, cu detalii comparative raportate la cod; lista potențialelor ocupații satisfăcătoare, în baza codului obținut; lista domeniilor recreative, în baza primelor două litere din codul Holland; lista domeniilor/programelor de studiu, în baza codului; sugestii despre moduri de utilizare a testului pentru a obține rezultate optime, cât și sugestii despre modul în care pot fi obținute informații suplimentare, pentru o decizie informată asupra carierei.

În perioada 26 aprilie - 28 mai 2021, în limita stocului disponibil starter's kit-urile SDS®-5 sunt disponibile cu 25% reducere. Consultă pagina testului pentru mai multe detalii. 


Articolul a fost actualizat ultima oară pe data de 14.04.2021

Ai nevoie de mai multe informații?

Ești interesat de anumite produse și îți este necesară descrierea procedurii de achiziție?
Un membru al echipei TestCentral te va ghida, oferindu-ți toate detaliile de care ai nevoie.

Member of the
Giunti Psychometrics International Group

Associate Member of the
European Test Publishers Group

Affiliate Member of
International Test Commission

SUS